Onlangs heeft ICTWaarborg gecontroleerd of ik voldoe aan de voorwaarden om het computerhulp-certificaat te mogen voeren. Resultaat: Robin Krooshof Services computerhulp is nu officieel gecertificeerd! Vanaf nu biedt dit mijn klanten nog meer zekerheden bij bijvoorbeeld de aanschaf van nieuw apparatuur.


Klanten van een ICTWaarborg aangesloten bedrijf mogen er van uitgaan dat zij goed en deskundig worden geholpen en dat het bedrijf waarmee ze zaken doen aan een aantal hoge kwaliteitseisen voldoet. Hier wordt dus ook op toegezien en daardoor is het extra interessant om uw opdracht bij een ICTWaarborg aangesloten bedrijf zoals Robin Krooshof Services neer te leggen.

Bij de computerhulp en verkoop vind ik het belangrijk om een perfecte service en kwaliteit te geven. Door hier een zekerheid aan te koppelen van ICTWaarborg verwacht ik het vertrouwen nog meer te versterken bij mijn (potentiƫle) klanten.

Heb je ervaring met mijn service en wil je hier graag je mening over geven? Dat kan! Laat een beoordeling achter op mijn ICTWaarborg Computerhulp-profiel!

ICT Waarborgbekijk hier het volledige certificaat
bekijk hier de website van ICTWaarborg
bekijk hier de Algemene Voorwaarden Computerhulp

Gratis tips en info

Meld je aan en ontvang gratis REDMIJNPC tips en info.

Thank you for your message. It has been sent.
There was an error trying to send your message. Please try again later.