Heb je een product besteld in de webshop? Dan heb je gedurende 14 dagen na ontvangst van het product de tijd om de overeenkomst te ontbinden zonder verplichting om ons te vertellen waarom. Wel spreek je met ons af dat je, gedurende de bedenkperiode van 14 dagen, het product slechts zult uitpakken of gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of je het product wilt behouden. Bewaar dus de originele verpakking goed!

Indien je gebruik wilt maken van jouw recht op herroeping, dien je dat binnen 14 dagen na ontvangst van het product aan ons kenbaar te maken. Dat doe je met het REDMIJ-formulier op onze website / bij de bevestiging. Vervolgens stuur je het product (met alle toebehoren) in originele staat én in de originele verpakking aan ons terug binnen 14 dagen na het opsturen van het REDMIJ-formulier. De verzendkosten komen voor jouw eigen rekening (bewaar het verzendbewijs), maar je mag het product ook afgeven bij één van onze servicepunten (tijdens de reguliere openingstijden aldaar).

Wanneer wij het product retour hebben ontvangen, zullen wij je dat per e-mail bevestigen. Daarin lees je of wij het product retour kunnen nemen en wanneer het door jou betaalde bedrag wordt overgemaakt.
Geopende verpakkingen van gegevensdragers (SSD, CD, USB-stick etc.) en software waarvan de verzegeling en/of verpakking is geopend, kunnen wij niet retour nemen. Dat geldt ook voor (op naam) verstrekte licenties en “maatwerk producten” die speciaal voor jou zijn geconfigureerd of besteld.