Onze professionele werkplaats

REDMIJNPC repareert aan computers, notebooks, tablets en telefoons vanuit een eigen werkplaats. Lever je apparaat in bij een servicepunt of maak een afspraak wanneer je graag wilt dat we het bij je thuis ophalen.

Inleveren wanneer het jou uitkomt

We hebben servicepunten door de gehele Achterhoek, zodat we altijd in de buurt zijn. Geef je apparaat af wanneer jou het beste uitkomt en we gaan er gelijk mee aan de slag. Zoek een servicepunt. Een afspraak maken is meestal niet nodig! – Doetinchem, Eibergen, Gendringen, Zutphen

Zoek een servicepunt

Altijd een prijsindicatie vooraf!

Bij REDMIJNPC betaal je in de werkplaats aanname-/onderzoekkosten van € 35,-. We gaan dan beoordelen wat er met je apparaat is en geven je advies over wat er verder moet gebeuren. Een klein probleem verhelpen we uiteraard meteen.

WE ZIJN ALTIJD IN DE BUURT

Servicepunten in de gehele Achterhoek

Zoek een servicepunt
image-1@2x

Open en eerlijk,
we doen wat we beloven!

Bij REDMIJNPC begrijpen we dat computerproblemen frustrerend kunnen zijn. Daarom hebben we onze werkplaats opgericht met één doel voor ogen: jouw computer snel en effectief repareren, terwijl we onze beloften nakomen.

Onze toegewijde technici zijn ervaren en deskundig, en ze nemen de tijd om jouw computer grondig te onderzoeken. We geloven in open en eerlijke communicatie, daarom bespreken we de diagnose en de benodigde reparaties duidelijk en transparant met jou voordat we aan het werk gaan.

In onze volledig uitgeruste werkplaats maken we gebruik van de nieuwste technologie en hoogwaardige onderdelen om ervoor te zorgen dat jouw computer in topconditie terugkeert. We streven ernaar om reparaties snel en efficiënt uit te voeren, zodat je zo min mogelijk tijd zonder jouw apparaat hoeft door te brengen.

Bij REDMIJNPC streven we ernaar om jouw vertrouwde partner te zijn voor al jouw computerreparaties. We zijn trots op onze reputatie van openheid, eerlijkheid en het nakomen van onze beloftes. Wanneer je jouw computer aan ons toevertrouwt, kun je erop vertrouwen dat we de best mogelijke service bieden.

OPEN EN TRANSPARANT

Bekijk de prijslijst

Bekijk de prijslijst

EN ALS HET DAN ECHT KAPOT IS

Zoek iets nieuws

Bekijk de webwinkel

We kunnen veel in onze werkplaats

Wat we repareren

Back-up maken

Werkt je computer of notebook niet meer, maar wil je nog wel de foto’s en documenten bewaren? Lever je computer in en meestal kunnen we de bestanden voor je back-uppen.

Software problemen

De werkplaats van REDMIJNPC is voorzien van alle benodigde apparatuur en mogelijkheden om jouw computer weer nieuw leven in te blazen.

Onderdelen vervangen

Een toetsenbord of beeldscherm van je notebook, het touchscreen van je tablet of telefoon, een voeding of videokaart van je computer; REDMIJNPC repareert het graag voor je.