Door de gehele Achterhoek!

Dat is waar het om draait. We willen je helpen en dat doen we met voorkeur bij jou aan huis, al zolang we computers repareren. Bekijk de mogelijkheden, maar mocht het je beter uitkomen, dan mag je je apparatuur ook inleveren bij een servicepunt.

Bel ons en maak gelijk een afspraak:
085 7600 363

Kwaliteit en service

We helpen je graag

bij computerproblemen

De computer werkt niet goed meer. Je hebt geen idee waar het aan kan liggen en het is nogal lastig om alles naar de winkel te sjouwen. REDMIJNPC komt bij jou aan huis, zodat we het probleem in de thuissituatie kunnen constateren. Mocht het nodig zijn, dan nemen we je computer mee en anders verhelpen we het probleem meteen.

bij WiFi problemen

Een goed en stabiel WiFi-netwerk is belangrijk om optimaal van je internet en mobiele apparaten te kunnen genieten. Wij komen graag bij je thuis om de situatie te inspecteren en de mogelijkheden te bespreken.

met Windows en Apple!

Inderdaad! We kunnen het bijna niet geloven, maar mocht je hulp nodig hebben bij je Apple-machine, dan helpen we je ook graag. Laat weten wat je vraag is en we gaan ons best doen voor je. Uiteraard ook wanneer je een Apple wilt aanschaffen.

ERVARING SINDS 2009

We komen graag bij je thuis!

Maak een afspraak

Wij komen bij je thuis
en dat al sinds 2009!

Bij REDMIJNPC geloven we in persoonlijke service die verder gaat dan de drempel van onze winkel. Sinds 2009 zijn wij er trots op om bij jou thuis te komen en jouw computerproblemen op te lossen.

Onze toegewijde experts staan paraat om je te helpen. Met een netwerk van servicepunten verspreid in de Achterhoek, zijn we altijd dichtbij en klaar om jou te ondersteunen.

Of je nu te maken hebt met technische problemen, installaties, upgrades of gewoon wat advies nodig hebt, onze ervaren technici zullen ervoor zorgen dat jouw computer weer soepel draait.

Wij begrijpen dat jouw tijd kostbaar is en dat je niet altijd naar ons toe kunt komen. Daarom bieden wij ook de mogelijkheid om onze experts rechtstreeks naar jouw deur te sturen. Jouw gemak staat voorop, en dat is iets waar we al sinds 2009 naar streven.

Ontdek vandaag nog waarom klanten in de Achterhoek al meer dan een decennium op ons vertrouwen. Bij REDMIJNPC staan we voor je klaar, of je nu in onze winkel bent of in het comfort van je eigen huis. Jouw tevredenheid is onze prioriteit.

Wat een ander zegt

avatar-7

Geweldige en snelle service. Persoonlijk contact en begrijpt precies wat de wensen zijn en maakt deze werkelijkheid. Super bedankt!

Henrie, Ulft

avatar-6

Vorige week een mooie nieuwe notebook van het merk Terra aangeschaft bij REDMIJNPC en ook weer goede informatie, mooie prijs en snelle levering.

Daniëlle, Eibergen

avatar-5

Goede kwaliteit/prijs verhouding! Verder snelle service en goed persoonlijk contact.

Angelique, Terborg

Geen verborgen kosten

In tegenstelling tot de meeste computerwinkels, is het bij REDMIJNPC de gewoonte om het computerprobleem bij jou aan huis op te lossen. Geen gesleep met apparatuur en het kost niets extra, omdat er geen voorrijkosten worden gerekend.

Afleveren (nieuwe) computer

Bij REDMIJNPC is het vanzelfsprekend om jouw nieuwe computer ook bij je thuis aan te sluiten, dus geef vooral aan dat je dit wenst. De basisinstallatie wordt in de werkplaats vooraf uitgevoerd en bij je thuis richten we ons op het personaliseren van je nieuwe computer of notebook.

Printer aansluiten

Je hebt een mooie netwerkprinter en steeds wanneer je hem wilt gebruiken, print hij niet. Maak een afspraak met ons en we komen de printer bij je thuis goed in je netwerk configureren.