Technische telefonische ondersteuning!

Met ons speciale telefoonnummer kom je direct in contact met een technisch persoon. Hij of zij kan je direct technische ondersteuning geven en kan zelfs je computer overnemen. Daarvoor moet wel eerst een programma geïnstalleerd worden. Betalen gaat via het betaalnummer aan je provider, dus geen factuur achteraf.

STAP 1: Installeer het overname programma:

Download Windows Setup
Download MacOS Setup

STAP 2: Bel ons voor technische computerhulp:

90c per minuut

image-1@2x

Soms is het maar een klein iets
en hoe mooi is het als we het meteen oplossen

Bij REDMIJNPC begrijpen we dat computerproblemen variëren van eenvoudige tot complexe uitdagingen. Soms kan het gewoon een klein, vervelend probleem zijn dat je dag in de war schopt. Daarom bieden we telefonische computerhulp aan om je snel weer op weg te helpen.

Onze technische dienst staat klaar om naar je te luisteren en je te begeleiden bij het oplossen van jouw computerprobleem. We begrijpen dat niet iedereen een technisch expert is, dus we nemen de tijd om jouw vragen te beantwoorden en stap voor stap uitleg te geven.

Op deze pagina vind je ons telefoonnummer voor technische ondersteuning, zodat je direct contact met ons kunt opnemen. Onze vriendelijke en deskundige medewerkers staan voor je klaar om je te helpen met advies, tips en oplossingen. We streven ernaar om jouw probleem zo snel mogelijk op te lossen, zodat je snel weer kunt genieten van een probleemloze computerervaring.

Als aanvulling op onze telefonische ondersteuning bieden we ook een handig hulpprogramma aan die je kunt downloaden. Met dit programma kunnen wij jou probleemloos op afstand helpen. Hiervoor zal je wel eerst telefonisch contact met ons op moeten nemen. We geloven in transparante en directe ondersteuning, zodat jij met vertrouwen kunt rekenen op REDMIJNPC voor al jouw technische behoeften.

ERVARING SINDS 2009

We komen graag bij je thuis!

Meer informatie

Ontdek waarmee we je kunnen helpen

We helpen je graag…

bij computerproblemen

De computer werkt niet goed meer. Je hebt geen idee waar het aan kan liggen en het is nogal lastig om alles naar de winkel te sjouwen. REDMIJNPC kan nu jouw computer op afstand overnemen, zodat we het probleem direct kunnen aanpakken.

bij e-mailproblemen

Simpele e-mailproblemen kunnen we vaak met een screenconnect sessie oplossen. Zorg er wel voor dat je de inloggegevens (wachtwoord) bij de hand hebt, zodat er niet naar gezocht hoeft te worden. Bel met ons en we helpen je graag.

met Windows en Apple!

Inderdaad! We kunnen het bijna niet geloven, maar mocht je hulp nodig hebben bij je Apple-machine, dan helpen we je ook graag. Download de setup voor Mac, bel ons en we gaan ons best voor je doen.

DOOR DE GEHELE ACHTERHOEK!

Computerhulp aan huis

Ja, ik heb thuis hulp nodig

EIGEN PROFESSIONELE WERKPLAATS

Computerreparaties in onze werkplaats

Ja, mijn computer is kapot

Handig om te weten, zodat je er rekening mee kan houden

Praktische informatie

Openingstijden helpdesk

Tijdens de volgende tijden hebben we meestal een goede bezetting op onze technische telefonische helpdesk:

Maandag: gesloten
Dinsdag: 13:00u tot 18:30u
Woensdag: 9:00u tot 17:00u
Donderdag: 13:00u tot 18:30u
Vrijdag: 13:00u tot 17:00u
Zaterdag: 10:00u tot 16:00u
Zondag: gesloten

Geen verborgen kosten

Je betaald aan ons door het bellen van het betaalde telefoonnummer. De kosten hiervoor zijn duidelijk: 90c per minuut met een max. van € 45,-. Indien we je probleem niet telefonisch kunnen oplossen (of een betere en/of goedkopere oplossing hebben), dan melden we dit aan je en maken we een ander plan.

Hebben jullie wel ervaring?

We hebben al sinds 2009 ervaring met computerhulp aan huis. We hebben dus voldoende ervaring opgebouwd en gaan geen uitdaging uit de weg. Wanneer we het probleem niet kunnen oplossen aan de telefoon, dan overleggen we en kunnen we zelfs een huisbezoek inplannen. Al onze collega’s hebben technische kennis en wanneer we er niet uitkomen, dan vragen we elkaar om hulp!

Wat een ander zegt

avatar-3

Geweldige en snelle service. Persoonlijk contact en begrijpt precies wat de wensen zijn en maakt deze werkelijkheid. Super bedankt!

Henrie, Ulft

avatar-1

Vorige week een mooie nieuwe notebook van het merk Terra aangeschaft bij REDMIJNPC en ook weer goede informatie, mooie prijs en snelle levering.

Daniëlle, Eibergen

avatar-4

Goede kwaliteit/prijs verhouding! Verder snelle service en goed persoonlijk contact.

Angelique, Terborg