En die zijn er om opgelost te worden. Blijf dus niet rond lopen met je klacht en informeer REDMIJNPC hier gelijk over. Die rare oom op die verjaardag kan jouw klacht écht niet in behandeling nemen; … maar wij wel!

Garantie- en klachtenregeling

Wij staan er voor in dat onze producten en diensten voldoen aan ons aanbod (specificaties) en de overeenkomst. Je wordt geadviseerd om altijd een bijgewerkte versie van een antivirusprogramma te gebruiken. Wij hanteren dezelfde garantietermijn als de producent (fabrieksgarantie) van minimaal één jaar. Hierop vormen accu’s een uitzondering, daar geldt een half jaar garantie voor. Wanneer een afwijkende garantietermijn geldt, zullen wij dat van tevoren kenbaar maken.
Mocht je onverhoopt gebreken of een verkeerd geleverd product constateren, dan verzoeken wij je dat zo spoedig mogelijk te melden (in ieder geval binnen 28 dagen na aflevering). Het terugsturen van een verkeerd geleverd product dient altijd in de originele verpakking te gebeuren. Op producten die door de klant zelf en/of een derde zijn gerepareerd/bewerkt wordt geen garantie verleend, tenzij die derde bedrijfsmatig binnen de IT-sector bekwaam is. Indien het product onzorgvuldig c.q. in strijd met aanwijzingen op de verpakking of van ons is behandeld, kan eveneens geen beroep op garantie worden gedaan.

Je mag vertrouwen op de levertijden (geen fatale termijnen) die wij in de webshop vermelden. Is een uiterste levertermijn voor jou belangrijk, neem dan even vooraf contact met ons op zodat we daar afspraken met je over kunnen maken. Vanzelfsprekend spannen we ons in om de producten zo snel mogelijk en volgens afspraak te leveren. Mocht dat niet lukken, dan stellen wij je daarvan op de hoogte.

Heb je een klacht of wil je een beroep op garantie doen? Wat vervelend, maar laat het ons zo snel mogelijk weten (met voorkeur via het REDMIJ-formulier op de website). Wij zullen er dan alles aan doen om jouw klacht weg te nemen of een probleem op te lossen. Wij bevestigen een klacht of beroep op garantie altijd per e-mail. In die e-mail vertellen we hoe de procedure verder verloopt en welke gegevens we van je nodig hebben. Je kan er vanuit gaan dat we (zodra we alle informatie hebben ontvangen) binnen 14 dagen op jouw klacht reageren en zo mogelijk hebben opgelost.

Komen we er onderling niet uit? Dan heb je de mogelijkheid om de klacht kosteloos voor te leggen aan ICTWaarborg (www.ictwaarborg.nl) of Stichting Webwinkelkeur (www.webwinkelkeur.nl). Komen wij er niet uit, dan kun je de klacht aan het Europese ODR Platform (ec.europe.eu/odr) of Stichting GeschilOnline (www.geschilonline.com) voorleggen. GeschilOnline behandelt een klacht overigens niet kosteloos, maar de uitspraak is wel bindend.