REDMIJNPC te gast bij IDEEbeurs

Op zaterdag 29 maart 2014 is REDMIJNPC te gast bij de IDEEbeurs met een assortiment demo computers. Bij deze nodig ik je uit deze te komen bekijken. De IDEEbeurs wordt gehouden bij De Huve in Eibergen en is vanaf 11:00u geopend!

Wat mag je verwachten?

De IDEEbeurs is een beurs waar de kleine ondernemer of hobbyist zijn of haar product, dienst of bedrijf kan showen. Door de combinatie van de vele en verschillende onderwerpen bij elkaar, zal het een unieke ervaring geven en is het de ideale locatie om nieuwe idee├źn op te doen! De aangeboden workshops houden je trouwens lekker actief! De Facebook-pagina van de IDEEbeurs houdt je op de hoogte en op de website staan de standhouders vermeld.

Assortiment demo computers

REDMIJNPC is bekend om de computerhulp aan huis. Sinds kort is de werkplaats geopend om het stijgende aantal reparaties te verwerken en de komende periode zal in het teken staan van het promoten van de verkoop van nieuwe computersystemen. De IDEEbeurs is hier een perfecte gelegenheid voor en ik zal dan ook van de gelegenheid gebruik maken om een deel van mijn assortiment computers en notebooks te demonstreren. De entree is gratis, dus ik hoop je dan te mogen verwelkomen!

Terra PC

Gratis tips en info

Meld je aan en ontvang gratis REDMIJNPC tips en info.

Thank you for your message. It has been sent.
There was an error trying to send your message. Please try again later.