actie: SSD-ombouwactie

Dit is een paar jaar oude machine met een SSD-schijf en start in enkele seconden op. In week vier een SSD-ombouwactie inclusief klonen: van € 100,- voor € 75,-. Meer info: http://redmijnpc.nu/2016/01/actie-computer-supersnel-ssd/

Geplaatst door REDMIJNPC op vrijdag 22 januari 2016

We zorgen ervoor dat je bestaande HDD wordt vervangen voor een SSD-exemplaar. Een SSD-schijf zorgt ervoor dat je computer tot wel tien keer sneller wordt! In het filmpje het voorbeeld: dit is een gebruikte computer van een aantal jaar oud en start in enkele seconden op. Deze actie is geldig van maandag 25 januari tot zondag 31 januari.

Waarom een SSD?

De ouderwetse HDD’s zijn mechanisch: deze hebben dus draaiende delen en hebben daarom tijd nodig om data op de schijf terug te vinden. De nieuwe type SSD schijven zijn elektronisch en hoeven dus niet meer met een mechanisch systeem naar de data te zoeken.

De mogelijkheden en kosten:

  • 120gb: normaal inclusief klonen € 100,-, nu voor € 75,-.
  • 240gb: normaal inclusief klonen € 125,-, nu voor € 100,-.

Deze week rekenen we geen kosten voor het klonen van je oude HDD. De genoemde prijs is inclusief inbouwmateriaal.

Nog een aantal aandachtspunten:

  • Doordat de actie scherp aangeboden wordt, is het noodzakelijk dat je zelf de computer bij een servicepunt van REDMIJNPC aanbiedt (kijk voor de mogelijkheden). Het ophalen en brengen van je computer of hulp-aan-huis is mogelijk, maar daarvoor mag je contact opnemen.
  • Hoewel we uiteraard ons best voor je doen, laten helaas niet alle computers zich evengoed klonen. Wanneer we dit constateren, zullen we stoppen met de procedure en de computer aan weer voor je klaar zetten. Uiteraard rekenen we dan geen kosten.
  • Je computer moet wel werken. Andere problemen zullen wel geconstateerd worden, maar niet verholpen worden. Uiteraard nemen we even contact op om een vervolgactie te bespreken.
  • Doorgaans heeft een computer drie werkdagen doorlooptijd. REDMIJNPC probeert jouw computer met één á twee werkdagen weer gereed te hebben.
  • Deze actie is geldig van maandag 25 januari tot zondag 31 januari.
  • Wanneer je je computer weer ophaalt, dien je te betalen. Betalen mag contant of per pin.
  • Om ervoor te zorgen dat je computer alleen bij jou terugkomt, kan er worden gevraagd naar je legitimatiebewijs. Zorg dus dat je deze bij je hebt.
  • Hoewel er tijdens het vervangen van de HDD geen data wordt verwijderd, neemt REDMIJNPC geen verantwoordelijkheid voor het verlies van data. Zorg zelf dus altijd voor een back-up.

Gratis tips en info

Meld je aan en ontvang gratis REDMIJNPC tips en info.

Thank you for your message. It has been sent.
There was an error trying to send your message. Please try again later.