De werkplaats bij Boekhandel Gellekink is met veel trots in gebruik genomen. Apparatuur kan tijdens openingstijden van de boekhandel gebracht en gehaald worden en uiteraard is de computerhulp-aan-huis onveranderd! Omdat ik vind dat de computerhulp onderhand een professioneler gezicht verdient, ga ik dit voortaan uitvoeren onder de naam:

redmijnpc-150x

“sinds 2009”, rust en duidelijkheid

Mijn dienst moet, net als ikzelf, rust en duidelijkheid uitstralen. Zowel door de naam REDMIJNPC als het ouderwetse en overzichtelijke uiterlijk hierbij, denk ik dat dat prima weergegeven wordt. Geen glimmende en glossy afbeeldingen, maar gewoon lekker straight dus. Gewoon zoals dat vroeger ging, daar waar de dienst om draait, uitgevoerd door een ervaren specialist. “sinds 2009”, alsof het al tientallen jaren bestaat.

afb_huiskamer-small

Verkoop van nieuwe computers en apparatuur

REDMIJNPC gaat verder dan het alleen verkopen van een laptop, pc of tablet. Ieder nieuw aangeschafte computer wordt op maat samengesteld, compleet bij je thuis aangesloten, geleverd inclusief twee jaar garantie en alle ondersteuning kan rechtstreeks verlopen via REDMIJNPC.

Gratis tips en info

Meld je aan en ontvang gratis REDMIJNPC tips en info.

Thank you for your message. It has been sent.
There was an error trying to send your message. Please try again later.