De bewoners van het buitengebied in Achterhoek Zuid kunnen zich aanmelden voor een glasvezelabonnement. Op 19 februari 2018 is de deadline van deze campagne en dan moet ook écht 50% aanmeldingen behaald zijn. Dat betekent dat er ruim 2500 aanmeldingen binnen moeten zijn. Pas dan wordt er aan de aanleg van glasvezel in het buitengebied begonnen.

Waarom kiezen voor glasvezel?

Iedereen in het buitengebied weet het wel. Het huidige ADSL-netwerk is traag en instabiel. KPN verbeterd hier niks aan. Gelukkig is glasvezel nu binnen handbereik. Glasvezel is een stabiel en snel netwerk waarop een keuze gemaakt kan worden tussen meerdere providers. De snelheid welke beloofd wordt, wordt ook daadwerkelijk gehaald. Nu is de kans om een betrouwbaar netwerk te krijgen waar je vele vele jaren plezier van zult gaan hebben. Kiezen en inschrijven dus!

Wij helpen je graag kiezen!

Glasvezel is gunstig voor iedereen en daar zijn we van overtuigd. Daarom helpen we je graag. Wij van REDMIJNPC kunnen een onafhankelijk advies geven en helpen je graag. We zijn aanwezig bij diverse inloopavonden om je vragen te beantwoorden of we kunnen bij je thuis de situatie beoordelen en daarbij een waardevol advies geven. Voor een dergelijk huisbezoek vragen we € 50,- en wanneer je gelijk een inschrijving doet, kost het je niks!

In welke buitengebieden wordt er dan glasvezel aangelegd?

Het gaat om het hele buitengebied van het zuidelijke gedeelte van de Achterhoek. Plaatsen in dit gebied zijn onder andere Azewijn, Beek, Braamt, Breedenbroek, Didam, Doesburg, Doetinchem, Etten, Gaanderen, Gendringen, Harreveld, Heelweg, Kilder, Loerbeek, Loil, Megchelen, Netterden, s-Heerenberg, Silvolde, Sinderen, Stokkum, Terborg, Varsseveld, Voorst, Wehl, Westendorp, Zeddam, Zelhem en  Zevenaar.

Ik wil graag advies aan huis!

Dat kan! Bel ons en we maken graag een afspraak met je: 085 7600 363

Inloopavonden

De volgende data kun je ons live ontmoeten en al je vragen stellen:

  • Donderdag 18 januari (10:00 tot 12:00) Buurtschapshuis Sinderen
  • Donderdag 18 januari (13:30 tot 15:00) Buurtschapshuis Sinderen
  • Donderdag 18 januari (19:00 tot 21:00) Buurtschapshuis Sinderen
  • Dinsdag 23 januari (10:00 tot 12:00) Buurtschapshuis Sinderen
  • Dinsdag 23 januari (13:30 tot 15:00) Buurtschapshuis Sinderen
  • Maandag 5 februari (19:30 tot 20:30) Café-Restaurant Jan ter Voert Megchelen

Gratis tips en info

Meld je aan en ontvang gratis REDMIJNPC tips en info.

Thank you for your message. It has been sent.
There was an error trying to send your message. Please try again later.