Overal is informatie te vinden over providers voor tv, internet en telefonie. Eibergen en Neede beschikken sinds kort over een splinternieuw glasvezelnetwerken en dat moet gebruikt worden! Maar welke glasvezelprovider kiest u? REDMIJNPC helpt u hierbij! Gewoon bij u thuis, in de winkel of op kantoor; persoonlijk, deskundig en onafhankelijk. 

Onafhankelijk advies op locatie

REDMIJNPC heeft geen specifieke gebondenheid aan een glasvezelprovider, maar beschikt over korte lijnen met de netwerkbeheerder Reggefiber. Hierdoor kan een onafhankelijk advies uitgesproken worden en het abonnement kan rechtstreeks aangevraagd worden. Daarnaast bekijk ik de situatie bij jou op locatie, waardoor we een pakket kunnen kiezen dat precies bij jou past!

Abonnementen voor bedrijven

XS4ALL en Helden van .nu bieden abonnementen aan welke speciaal gefocust zijn op ondernemers. Deze abonnementen bieden veel voordelen, waaronder het geavanceerde modem/router en de vergaande service. XS4ALL biedt de mogelijkheid om binnen 24 uur online te zijn en Helden van .nu kan zelfs oude ISDN centrales in stand houden! Dus ook jouw bedrijf kan over op glasvezel!

En wat kost dat?

REDMIJNPC houd van duidelijkheid. Daarom wordt voor deze dienst één standaard tarief gerekend: € 25,- (standaard aanname / onderzoek kosten).

Gratis tips en info

Meld je aan en ontvang gratis REDMIJNPC tips en info.

Thank you for your message. It has been sent.
There was an error trying to send your message. Please try again later.