Van 14 maart t/m 11 april 2015 profiteer je via De Kortingman van een speciale actie ter promotie van de REDMIJNPC werkplaats bij Boekhandel Gellekink. 

actie: Onderhoudsbeurt voor de computer

Tijdens het gebruik wordt een computer bevuild met data, overbodige programma’s, spam en spyware en zelfs stof. Door het laten uitvoeren van de onderhoudsbeurt wordt je computer opgeschoond en zo ingericht dat deze meer naar wens zal functioneren. Uiteraard wordt er géén gebruikersdata verwijderd! De standaard prijs van een onderhoudsbeurt is € 75,-, maar zal nu speciaal via De Kortingsman aangeboden worden voor € 35,-!

Inleveren van de computer

De computer mag zonder vooraanmelding aangeboden worden bij Boekhandel Gellekink. Een werknemer van de boekhandel zal een werkbon maken bij de computer, maar kan geen technische vragen beantwoorden. Informatie, advies of hulp-aan-huis mag aangevraagd worden via de telefoon (085 7600 363), per e-mailbericht of social media. Vergeet niet de kortingsbon en uw legitimatiebewijs!

Nog een aantal aandachtspunten:

  • Doordat de actie scherp aangeboden wordt, is het noodzakelijk dat je zelf de computer bij de werkplaats van REDMIJNPC aanbiedt. Het ophalen en brengen van je computer of hulp-aan-huis is mogelijk, maar daarvoor mag je contact opnemen.
  • De doorlooptijd van een onderhoudsbeurt is sterk afhankelijk van de snelheid en de vuilheid van de computer, maar REDMIJNPC probeert jouw computer met drie werkdagen weer gereed te hebben.
  • Wanneer je je computer weer ophaalt, dien je te betalen. Betalen mag contant of per pin. Uitsluitend in overleg is betaling per factuur en overschrijving mogelijk.
  • Om ervoor te zorgen dat je computer alleen bij jou terugkomt, kan er worden gevraagd naar je legitimatiebewijs. Zorg dus dat je deze bij je hebt.
  • Hoewel er tijdens een onderhoudsbeurt geen data wordt verwijderd, neemt REDMIJNPC geen verantwoordelijkheid voor het verlies van data. Zorg zelf dus altijd voor een back-up.

Gratis tips en info

Meld je aan en ontvang gratis REDMIJNPC tips en info.

Thank you for your message. It has been sent.
There was an error trying to send your message. Please try again later.