EIBERGEN NEEDE 23 januari – De uitslag is duidelijk: Eibergen en Neede hebben gekozen voor de toekomst. Voldoende huishoudens hebben ‘ja’ gezegd tegen glasvezel. Dankzij de vele aanmeldingen in Eibergen en Neede heeft Reggefiber besloten om iedere woning binnen het aansluitgebied te voorzien van een geheel kosteloze glasvezelaansluiting. Binnenkort start Reggefiber dan ook met de aanleg van dit netwerk.

Aanmelden kan nog steeds.

Binnenkort gaat Reggefiber beginnen met het aanleggen van dit razendsnelle en stabiele netwerk. Hierover ontvangen de bewoners tijdig bericht. Indien bewoners gebruik willen maken van glasvezeldiensten, maar nog geen glasvezelabonnement hebben afgesloten, kunnen zij zich alsnog aanmelden. Als de graafploegen de wijk hebben verlaten en bewoners besluiten daarna pas een abonnement af te sluiten, dan kunnen er kosten in rekening worden gebracht. Aanmelden kan uiteraard via Robin Krooshof Services! Kijk hier voor meer informatie.

Nederland stapt over op glasvezel.

De hoeveelheid informatie die we met z’n allen verzenden en ontvangen groeit explosief. Daardoor komt het einde van de capaciteit van de bestaande netwerken in zicht. De capaciteit van glasvezel daarentegen is welhaast onbeperkt en de informatie reist met de snelheid van het licht. Daarom stappen steeds meer Nederlandse gemeenten over op glasvezel, waardoor inwoners in een keer klaar zijn voor de komende dertig jaar. Razendsnel internet en haarscherpe tv zijn nog maar het begin. Glasvezel opent een nieuwe wereld aan mogelijkheden op het gebied van werken, leren, communiceren en ontspannen.

Gratis tips en info

Meld je aan en ontvang gratis REDMIJNPC tips en info.

Thank you for your message. It has been sent.
There was an error trying to send your message. Please try again later.