De kernen van Berkelland hebben al een tijd glasvezel, maar nu is ook eindelijk het buitengebied aan de beurt. Tenminste, mits 50% van de inwoners zich inschrijven op een abonnement. En dat is nodig ook, want de internetverbinding in het buitengebied is om te huilen!

“Het gaat toch prima zo?”

Misschien wel, maar het buitengebied loopt ver achter. Bijna de gehele communicatie van tegenwoordig gaat via een internetverbinding en juist die verbinding is bar slecht in het buitengebied. Het gaat al lang niet meer om alleen snel internet. Bewoners gebruiken een melkrobot, hebben zorg nodig of willen graag thuis kunnen werken. Met glasvezel is het allemaal geen probleem, ook de komende jaren niet.

“Waarom zou ik overstappen?”

Stel jezelf de vraag: “Waarom niet?”. De nieuwe providers op het glasvezelnetwerk bieden meer kwaliteit voor een vergelijkbare prijs. Je huidige provider op het netwerk laat je een hoop betalen en levert niks. Het kan dus alleen maar beter worden.

“Ik snap er geen fluit meer van!”

Maar je bent wel nieuwsgierig en je hebt wel het idee er wat mee te moeten doen? Laten we dan een afspraak maken. We gaan je situatie thuis bekijken en nemen de mogelijkheden door. Neem contact op of kijk op de pagina van Glasvezel Buitenaf (initiatiefgroep)

Gratis tips en info

Meld je aan en ontvang gratis REDMIJNPC tips en info.

Thank you for your message. It has been sent.
There was an error trying to send your message. Please try again later.