Iedereen beleeft deze tijd weer op een andere manier. Veel werkzaamheden van ons voeren we uit op klantlocaties en daar zijn soms ook diverse vragen over. Wij kunnen, binnen bepaalde richtlijnen, ons werk gewoon goed uitvoeren.

De laatste weken zijn we veel actief in het maken van oplossingen voor WiFi problemen. Dit zijn vaak leuke en ingewikkelde situaties, omdat iedere woning weer anders is. We beginnen dan eigenlijk altijd met een bezoek bij jullie thuis en kijken wat de problemen en mogelijkheden zijn.
Reserveren kan via de website www.redmijnpc.nu/wifi

Blijf verbonden en gezond!
Robin Krooshof, REDMIJNPC

Nieuws uit Berkelland column
Uitgave 07, woensdag 1 juli 2020
Bekijk de volledige uitgave.

Gratis tips en info

Meld je aan en ontvang gratis REDMIJNPC tips en info.

Thank you for your message. It has been sent.
There was an error trying to send your message. Please try again later.