Het zijn bijzondere tijden en die hebben een bijzondere aanpak nodig. Steeds meer lokale bedrijven moeten noodgedwongen de deuren sluiten en daardoor ontstaan er steeds meer mooie initiatieven. De kunst is dat jullie daar gebruik van maken.

Het is natuurlijk reuze makkelijk om juist nu op internet te gaan zoeken en je bestelling bij één van de grootgrutters te plaatsen. Het assortiment is compleet, alle trucs zijn zorgvuldig uitgewerkt en voordat je het weet koop je weer teveel. En dat vanaf de wc of zelfs vanuit je luie stoel.

‘s Nachts gaat je pakket onderweg om de volgende dag bij je aangeboden te worden. Helaas, je bent net dat belangrijke boodschapje aan het doen en je mist het pakket. Gelukkig ligt het pakket de volgende dag voor je klaar bij het afhaalloket bij de lokale speciaalzaak. Helaas, weer een dag wachten..

Eindelijk kan het opgehaald worden. Je meldt je in de winkel, het pakket wordt gezocht en na een krabbeltje mag je het eindelijk meenemen. Kun je eindelijk je boek lezen. Onderweg naar buiten zie je juist dat boek nog in het schap liggen. Sh*t, je had het ook gewoon kunnen bestellen. Op de deur hangt een groot plakkaat: VANDAAG BESTELD, VANDAAG BEZORGD.

Laten we allemaal iets meer moeite doen en juist in deze tijden lokaal kopen. Het kost je net wat meer moeite, er zal wat mis gaan, maar de dank zal groot zijn. Zo houden we elkaar bezig en daar worden we blij van.

Ja, ook wij bezorgen vandaag onze computers.
Robin Krooshof, REDMIJNPC

Nieuws uit Berkelland column
Uitgave 20, woensdag 30 december 2020
Bekijk de volledige uitgave.

Gratis tips en info

Meld je aan en ontvang gratis REDMIJNPC tips en info.

Thank you for your message. It has been sent.
There was an error trying to send your message. Please try again later.