Het was een drukke maand november. We hebben veel mensen en bedrijven kunnen helpen en daarnaast zijn we druk geweest met het verbouwen, inrichten en operationeel krijgen van onze nieuwe werkplaats in Doetinchem! We krijgen steeds meer bekendheid in de gehele Achterhoek en dat zorgde ervoor dat de capaciteit van onze werkplaats in Eibergen niet meer voldoende is.

De nieuwe ruimte was een lege ruimte, waarin we geheel ons eigen idee tot uiting kunnen brengen. Naast een professionele werkplaats, hebben we ook een showroom ingericht waar jullie computers of notebooks kunnen komen bekijken en in de toekomst ook diverse media- en netwerkproducten kunnen demonstreren. En daar lag voornamelijk de uitdaging.

Het is belangrijk vooraf goed na te denken over waar bepaalde apparatuur moet gaan komen. Dit hebben wij ook gedaan en daardoor hebben we tijdens de bouw van de diverse binnenwanden al een hoop bekabeling kunnen verwerken, waardoor we later niet met plakgoten en ‘waslijnen’ door de ruimte hoeven te werken. Daarnaast weten we zeker dat de cruciale apparaten altijd een goede internetverbinding hebben.

Helaas wordt dit proces vaak vergeten en komen wij geregeld bij mensen waar hieraan geen aandacht is besteed. Tv ontvangers krijgen hierdoor slecht signaal en niet overal in de woning is een goed WiFi-signaal te ontvangen, doordat access points niet op een draad aangesloten kunnen worden.

Ga je binnenkort (ver)bouwen en heb je hierin advies nodig? We komen graag hierover sparren, omdat we daar uiteindelijk allebei profijt van hebben.

Tot snel?
Robin Krooshof, REDMIJNPC

Nieuws uit Berkelland column
Uitgave 18, woensdag 2 december 2020
Bekijk de volledige uitgave.

Gratis tips en info

Meld je aan en ontvang gratis REDMIJNPC tips en info.

Thank you for your message. It has been sent.
There was an error trying to send your message. Please try again later.