Veilig fietsen is belangrijk, dus natuurlijk dragen we altijd onze helm bij het fietsen. Helaas, het komt zelden voor dat een fietser een helm draagt. Begrijpelijk ook, want het fijne zomer-zonnetje schijnend op je hoofd is natuurlijk heerlijk.

Ik draag zelf geen helm bij het fietsen en kies bewust voor het comfort. We hebben allemaal veilige fietspaden, we kunnen goed fietsen, veel wetgeving is in het voordeel van fietsers, dus fietsen vormt een laag risico. Het comfort weegt hier dus zwaarder dan het veilige.

Gelukkig hoeft dat bij je computer niet. Het hebben van een anti-viruspakket brengt nauwelijks nadelen met zich mee. Het is een simpele en makkelijke stap naar een veiligere pc of notebook en wij gaan je daar bij helpen! Koop via onze webshop www.redmijnpc.nu/eset een licentie en installeer deze op je computer.
Mocht de installatie niet lukken, dan mag je altijd onze telefonische ondersteuning inschakelen. Met een programma voor overname van je computer, kunnen we de software voor je installeren. Meer informatie daarover staat op de speciale pagina daarvoor: www.redmijnpc.nu/helpdesk

Fiets veilig!
Robin Krooshof, REDMIJNPC

Nieuws uit Berkelland column
Uitgave 09, woensdag 29 juli 2020
Bekijk de volledige uitgave.

Gratis tips en info

Meld je aan en ontvang gratis REDMIJNPC tips en info.

Thank you for your message. It has been sent.
There was an error trying to send your message. Please try again later.