Druk aan het werk en met het warme zomerweer is het belangrijk om goed te blijven drinken. Je glas staat naast je notebook. Je ziet en hoort een berichtje komen op je telefoon. Snel grijp je hiernaar en… het glas drinken gaat recht over je toetsenbord.

Dat is natuurlijk flink balen! Misschien werkt je notebook nog, maar misschien is het ook al wel meteen uit gevallen. Het is in elk geval belangrijk om meteen het apparaat uit te zetten. Zorg ervoor dat de adapter van het stroom af is en vergeet ook niet om de accu eruit te halen! Daarna is het belangrijk dat je het apparaat zo snel mogelijk laat drogen. Leg bijv. een handdoek over het toetsenbord, klapt het voorzichtig dicht en leg het op de kop neer. Zo loopt het vocht niet nog dieper in het apparaat.

Je mag het apparaat dan ook zo bij een servicepunt van ons inleveren. Geef even aan dat deze op de kop moet blijven liggen, zodat we daar rekening mee kunnen houden. Daarna zullen we het geheel moeten demonteren en kijken of alle componenten droog zijn. Vergeet ook niet je verzekering alvast in te lichten.

Blijf droog en voorzichtig!
Robin Krooshof, REDMIJNPC

Nieuws uit Berkelland column
Uitgave 08, woensdag 15 juli 2020
Bekijk de volledige uitgave.

Gratis tips en info

Meld je aan en ontvang gratis REDMIJNPC tips en info.

Thank you for your message. It has been sent.
There was an error trying to send your message. Please try again later.