Zon, zee en strand. Ik heb mij perfect vermaakt deze zomer. We zijn er met onze caravan goed op uit getrokken en hebben genoten van alle ontspanning, zon en diverse drankjes. Diverse wc-rollen zijn over de campings gesjouwd en de skottelbraai heeft er aardig wat kuubs doorheen gestookt. Naast al dat relaxen hebben we gelukkig ook veel problemen voor jullie kunnen aanpakken en oplossen. Daar zijn we blij om!

Maar na al dat plezier zal de vakantie weer voorbij zijn. De scholen gaan weer beginnen en kunnen we er weer volle bak tegenaan. Op naar de toekomst en dat willen we goed voorbereid doen. Nu is je laatste kans nog een nieuwe notebook aan te schaffen om weer helemaal up-to-date aan je lessen te beginnen.

Ik probeer altijd maatwerk te leveren, dus dat begint met een gesprek over het doel van je nieuwe notebook. Wil je hem gebruiken voor een beetje tekstverwerken en internetten of moet je grafische Autocad tekeningen kunnen maken? Elke situatie zal anders zijn en daarom is het vaak lastig daar een juist apparaat bij te vinden. Wij helpen je hiermee. Kijk op de website: www.redmijnpc.nu

Wees voorbereid,
Robin Krooshof, REDMIJNPC

Nieuws uit Berkelland column
Uitgave 11, woensdag 26 augustus 2020
Bekijk de volledige uitgave.

Gratis tips en info

Meld je aan en ontvang gratis REDMIJNPC tips en info.

Thank you for your message. It has been sent.
There was an error trying to send your message. Please try again later.