Vol verse moed zijn we natuurlijk allemaal weer reuze actief gestart. De meeste vakanties zijn voorbij en we merken gelijk alweer dat het afkoelt binnen. Tijd om weer lekker warm met elkaar binnen te zitten en avonden lang Monopoly spelen. Lekker met een fuet-worstje en een glaasje Glenfarclas. Je geluk kan niet op wanneer je het eerste huisje koopt aan de Steenstraat.

Maar toch, na een paar weken gaat dat vervelen en is het tijd om oude gewoontes weer op te pakken. Lekker eindeloos internetten, uren op Marktplaats advertenties bekijken van apparaten welke je absoluut niet nodig hebt en het huis van de buren op Funda keuren. De computer mag het niet opgeven, want voor we het weten zitten we weer aan de Monopoly..

Bij een onderhoudsbeurt voeren we verschillende controles uit: We kijken of de computer geen ongewenste software bevat, er geen onnodige programma’s actief zijn en eventuele ongewenste toolbars of zoekmachines verwijderen we. Updates voeren we uit en uiteraard maken we de computer ook fysiek schoon. Wanneer mogelijk geven we een advies over upgrades of je antivirus software.

Lever je computer de komende maand in en wees voorbereid. De onderhoudsbeurt bieden we nu tijdelijk aan voor € 35,- in plaats van € 50,-. En wanneer je wil, mag je dit nu zelfs met Monopoly-geld betalen. Zorg wel dat je de M 35,- bij het inleveren van je computer gepast betaald.

Het gaat je goed,
Robin Krooshof, REDMIJNPC

Nieuws uit Berkelland column
Uitgave 13, woensdag 23 september 2020
Bekijk de volledige uitgave.

Gratis tips en info

Meld je aan en ontvang gratis REDMIJNPC tips en info.

Thank you for your message. It has been sent.
There was an error trying to send your message. Please try again later.